Skip to main content

De Berksvenhoeve


Welkom in onze vakantieboerderij, De Berksvenhoeve. Het ruime en lichte vakantieappartement ‘Den Bove’ (tot 7 personen) heeft een prachtig uitzicht over de weilanden en bevindt zich in het voormalige woonhuis van onze boerderij. 
Momenteel leggen we de laatste hand aan het rolstoeltoegankelijk appartement ‘Den Beneje’ (tot 4 personen) op het gelijkvloers. We hopen dit laatste tegen de Paasvakantie te kunnen openen.

In je eigen tempo kan je hier helemaal tot rust komen en je laten onderdompelen in het zelfvoorzienende buitenleven. Heb je een hond, breng hem gerust mee!

De appartementen genieten volstrekte privacy en ons erf is van zonsopgang tot zonsondergang toegankelijk voor onze gasten. Wij wonen in de aanpalende schuur en zijn altijd aanspreekbaar. Als je het leuk vindt, betrekken we je graag bij het dagelijkse leven op de boerderij.

Vol ongeduld wachten we op de eerste vruchten uit onze jonge boomgaard en bessentuin. Onze grote moestuin levert een gevarieerd groenteaanbod. De dieren zorgen voor gezelligheid op het erf en ook voor vlees, eieren en melk.

Ben je op doorreis en wens je slechts 1 overnachting te boeken, dan kan je kiezen voor onze B&B-formule.

Info


De Berksvenhoeve
Jerom Schueremans en Erika Siebens
Heivoort 53
2491 Olmen
Gsm Erika: 0496/673 176
e-mail: erikasiebens@hotmail.com
www.deberksvenhoeve.be