Skip to main content

Wellie Weg - wandeling!


Gratis doe-wandeling van 6km in #ontdekbalen voor het hele gezin, geschikt vanaf  7 jaar.
Iedere dag van juli en augustus gratis toegankelijk. 
Startpunt en (fietsen)parking: Boudewijnlaan Balen
De folder voor deze wandeling is gratis te verkrijgen aan het winkeltje van de heer S.Laapwel in de Boudewijnlaan. Volg de bewegwijzering te voet van de parking Boudewijnlaan tot aan het winkeltje.

 

De heer S. Laapwel baat al jaren een winkel uit gespecialiseerd in (slaap)wandelschoenen. De heer S. Laapwel is hier dan ook specialist in, want hij is zelf een geoefend slaapwandelaar! Maar dat is nu ook net het probleem … Mijnheer Laapwel heeft tijdens één van zijn slaapwandeltochtjes de sleutel van zijn kassa in één van de honderden wandelschoenen van het magazijn gelegd! Maar geen nood, de muizen van het magazijn hebben alles gezien. Ga tijdens de wandeltocht van 6km op zoek naar alle tips en help mijnheer S. Laapwel om zijn kassasleutel terug te vinden. En voor de eerlijke vinder heeft hij een fantastische prijs: een slaapfeestje* voor jou en je vrienden in de safaritent van recreatiedomein Keiheuvel.

Heb je de locatie van de sleutels gevonden? Dan kan je die HIER ingeven. 


In het midden van de wandeling kom je ook voorbij Café ’t Hoekske (Driehuizen, open vanaf 10u, gesloten op di en woe).  Honden aan de leiband zijn hier toegelaten en bij aankoop van een consumptie mag je hier ook picknicken. Je vindt ook diverse horeca in de buurt van het start- en aankomstpunt. 
Honden aan de leiband toegelaten, niet toegankelijk voor rolstoelen

* Op te nemen voor 1 juli 2025, 1 overnachting excl. maaltijden, voor max 6 personen: jongeren tot max. 16 jaar onder begeleiding van minstens één ouder.