Skip to main content

Beat the barn 

Beat the barn, dat is een familiebedrijf met visie. Een melkveebedrijf dat zich niet alleen richt op dierenwelzijn en duurzaamheid, maar zich ook ten dienste stelt van mens en maatschappij. Educatieve, recreatieve en sociale activiteiten voeren er de boventoon en dit voor zowel kinderen die er het boerderijleven ontdekken, als bedrijven die er banden smeden.
Individueel of in groep, je ontdekt er een duurzame en innovatieve boerderij die scholen én bedrijven een onvergetelijke dag op het platteland bezorgt. Enerzijds beleven kinderen een geweldige dag op de boerderij en anderzijds kunnen ook bedrijven er de perfecte teambuilding organiseren, al dan niet ondersteund door teamcoaches. 
Maar een teambuilding is er niet enkel voor bedrijven, ook families, vriendengroepen, culturele verenigingen, organisaties en sportclubs komen er perfect voor in aanmerking. Verwacht je aan een uniek kader op het platteland in Balen. De vrije natuur, loeiende koeien en fluitende vogels zijn alvast van de partij. 

Info:

Beat the barn
Belgenlaan 20,
tel. 011/39 33 81,
www.beatthebarn.be

 

Ook interessant voor jou