Skip to main content

Hondenhalloween

28 oktober t.e.m. 5 november, van zonsopgang tot -ondergang
Kom (al dan niet met je hond) op wandel in Olmen en ontdek onderweg de leukste Halloweendecors in hondenthema!
Start en parking aan Sporthal Olmen (café De Compagnie, Schoolstraat 9 Olmen)
Gratis deelname


Tijdens de herfstvakantie kan je iedere dag in Olmen terecht voor een leuke gratis wandeling. De tocht staat in het teken van het populaire Halloween, maar dan specifiek voor de hondenliefhebbers


Tijdens de wandeling kom je diverse decors tegen in Halloween-thema. Bijzonder aan deze decors is dat ze je niet alleen doen griezelen, maar ook je lachspieren aan het werk zullen zetten. De wandeling is 4km lang met start aan café de Compagnie, onderweg kom je ook langs de Pastorij van Olmen. Diegenen die de benen iets langer willen strekken kunnen ook gaan voor een verlenging tot 6km, waarbij je ook langs fietscafé Iverans komt. Aan de ingang van Iverans kan je dan nog een extra decor ontdekken. 


Deze wandeling richt zich naar alle hondenliefhebbers, jong en oud. Hondenliefhebbers die zelf geen viervoeter hebben, zijn zeker ook welkom. Maar als je je viervoeter meebrengt, zijn ze sowieso welkom in de horeca die je onderweg tegenkomt. Vergeet wel geen poepzakjes mee te nemen voor onderweg! 


Start en parking zijn te vinden aan café de Compagnie (sporthal Olmen, Schoolstraat 9 in Olmen). Op het terras van café de Compagnie vind je het startpunt, waar je het gratis wandelformulier met de route kan oppikken. Je kan de hele dag door beginnen aan de wandeling. Je kan best wel je terugkeer voor zonsondergang inplannen, want verschillende gedeeltes van de route zijn niet verlicht.  


Deelname aan de wandeling is gratis en bovendien kan je meedoen aan een leuke wedstrijd. Deze wedstrijd kan je vinden langs de route in de vitrine van Carrefour Express Olmen. Zij schenken leuke cadeaupakketten, voor deelnemers met én zonder hond. Onderweg komen de wandelaars ook diverse tips tegen om zo tot het juiste antwoord te komen.  

 

Horeca op de route:
(Starten kan op elk moment van de dag, je vindt de route in een waterdicht bakje aan het decor op het terras van Café de Compagnie - sporthal Olmen)

Café de Compagnie: weekdagen van 13u tot 1u- weekends van 10u tot 1u
Pastorij Olmen - Gelukzaaiers: open op dinsdag, donderdag en vrijdag van 11u tot 16u30
Iverans (lange route): woensdag en donderdag van 11u tot 20u, vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen van 11u tot 21u 

Honden zijn op alle locaties ook binnen welkom.